Onderhoud en reparatie auto aan uw auto

Goed onderhoud bespaart u tijd en geld. Het verlengt ook de levensduur van uw auto. AUTODOKTER GOIRLE gebruikt uitsluitend A-merk onderdelen.

Kleine beurt

De kleine beurt is een standaard, periodieke onderhoudsbeurt na een interval van bijvoorbeeld 20.000 km of 1 jaar, wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine beurt verversen we de olie van uw auto en vervangen we olie- en interieurfilter. Daarnaast controleren we alle vloeistoffen en vitale functies op werking. De kosten zijn afhankelijk van merk en type van uw auto.

Grote beurt

De grote beurt is een uitgebreide versie van de kleine beurt. Zo schrijft een fabrikant bijvoorbeeld voor dat bij 60.000 km naast het standaard onderhoud ook de bougies en het luchtfilter moeten worden vervangen. En dat na 80.000 km de remvloeistof en de koelvloeistof ververst dienen te worden. Bij 120.000 kilometer is dan bijvoorbeeld de distributieriem aan de beurt.

Kleine en grote reparaties

We denken in mogelijkheden en zoeken de beste oplossing voor de beste prijs. Niets schrikt ons af. Met gemak trekt Ahmet een versnellingsbak uit elkaar en vakkundig vervangt hij de lagers. Dat is vaak voordeliger en heeft een langer levensduur dan een bak uit de sloop. Als uw auto is afgekeurd wegens roest, bent u bij ons op het juiste adres. Ahmet is gecertificeerde keurlasser.

Mocht de kosten aan uw auto hoger zijn dan uw auto waard is, dan adviseren we daar niet meer in te investeren.

Uitlezen/diagnose stellen

Dat kost 36,30 euro. Bij storingen die langer dan een half uur duren, houden we per uur tarief van 60,43 euro aan. Als de storing in 2 uur niet gevonden wordt, overleggen we met u of we door moeten gaan.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. De APK bevordert de verkeersveiligheid en beschermt het milieu.

Kosten APK

Autodokter Goirle hanteert de volgende tarieven voor de APK:

  • Persoonswagens benzine / diesel / lpg: 50 euro
  • Bedrijfswagen / camper: 75 euro

Hoe vaak APK?

Bij de RDW kunt u met het kenteken voertuiginformatie raadplegen.  Onder het kopje ‘Vervaldata en historie’ kunt u zien wanneer de APK van een auto verloopt. De APK is een momentopname. Om ervoor te zorgen dat uw auto veilig blijft om mee te rijden, zijn regelmatige controle en onderhoud belangrijk.

versnellingsbak revisie 206

versnellingsbak revisie

dorpel lassen 1

roest dorpel

dorpel lassen 2

dorpel lassen

dorpel lassen 3

afwerking dorpel