Over Autodokter Goirle

Wij, Ahmet & Hulya Cigdem, zijn de stuwende kracht achter AUTODOKTER GOIRLE.

U kunt uw auto – ongeacht het merk en de leeftijd – toevertrouwen aan de goede zorg van Ahmet. Aan de werkplaatsreceptie treft u Hulya. 

Ahmet Cigdem

Ahmet is als stagiair begonnen bij Citroën Bertens Tilburg. Na 20 jaar gewerkt te hebben voor dat bedrijf, is zijn jongensdroom werkelijkheid geworden: een eigen zaak. Twee jaar geleden heeft Autodokter Goirle het bedrijfspand aan de Wim Rotherlaan 29 kunnen kopen met financiële steun van Ahmets oude werkgever Herald Verhagen.

Hulya Cigdem

Hulya troAutodokter Goirle Hulya Cigdemuwde in 1991 met Ahmet en verhuisde van de Turkse havenstad Mersin naar Tilburg. Ze was net klaar met de middelbare school. In Tilburg werkte Hulya in naaiateliers en ze leerde ondertussen Nederlands. Na 10 jaar ging ze studeren aan de School voor Journalistiek in Tilburg. Ze schreef twee romans, De Importbruid en De val van Mehmet. Tot 2011 werkte ze als bureauredacteur in Hilversum. Ze sprak zich uit tegen wietteelt onder Turkse Tilburgers. Voor haar burgerinitiatief Alin Teri, eerlijk werken voor je brood, werd ze meesterburger gekozen door ProDemos, het Huis voor democratie en rechtstaat. Dat werd ook beloond met de uitblinkerslunch van het koninklijke echtpaar.

Aanvankelijk was Hulya huiverig voor een overstap van journalistiek naar een garage, maar gelukkig heeft het haar ontzettend goed bevallen.

 Heeft u vragen of opmerkingen, meld het aan ons. Bent u tevreden, vertel het aan anderen.

Tot ziens bij AUTODOKTER GOIRLE!